Stakla za kuhinje

Početna / Stakla za kuhinje

Staklo u kuhinji, za razliku od pločica, kuhinji daje jedan svestran i moderan izgled. Ovo staklo u modernim domovima imaju veoma široku primenu. Možete izabrati boju ili motiv koji god želite i vaša kuhinja će poprimiti nov izgled. Stakla za kuhinje su rađene od kaljenog stakla debljine 6mm koje je jače od običnog stakla i ima visok stepen izdržljivosti. Dajte svojoj kuhinji prefinjen izgled i moderan dizajn.


Stakla za kuhinje se ugrađuju između kuhinjskih elemenata i služe kao odlična zamena za pločice. Ovo staklo ima dosta prednosti u odnosu na keramičke pločice u kuhinji:

  1. Moderan izgled i dizajn po vašoj želji;
  2. Slika je prikazana u celosti po preciznim merama,  bez razdvajanja fugnama;
  3. Lakše se održava ( buđ i prljavština između fugni postaje ružna prošlost);
  4. Brza i precizna montaža;
  5. Otpornost na visoke temperature;

Staklene obloge se izrađuju od kaljenog stakla visokog kvaliteta. 

Dizajn za kuhinjska stakla se može uraditi štampom na staklu ili lepljenjem folije na staklu. Moramo napomenuti da je štampa na staklu novi vid dekoracije stakla i da je daleko kvalitetniji od lepljenja folije na staklo. Na osnovu boje i izgleda vaše kuhinje, možete nas pitati za predlog šta bi se od dizajna štampe na staklu najbolje uklopilo, ili možete pronaći sliku koju želite da ištampamo na staklu za vašu kuhinju. Pored štampe neke slike na staklu, staklo može biti i jednobojno, na taj način dobijate na jednostavnosti ali opet na lepoti same prostorije.