Staklene obloge i ogledala

Početna / Staklene obloge i ogledala

Staklene obloge i ogledala vašoj prostoriji mogu dati potpuno nov izgled. Ljudi se sve češće odlučuju da svoje kuhinjske elemente oblože staklenom oblogom ili da na svoj ormar postave ogledalo. To im daje nov, sofisticiran izgled. Možete se odlučiti sa farbane obloge ili sa određenim motivom ili fotografijom. Naše radove možete pogledati ovde:


Staklene obloge

Staklene obloge imaju sve vecu primenu u prostoriji između kuhinjskih elemenata. Kuhinji daju moderan i otmen izgled sa mnogo stilskih mogućnosti. Postavljaju se u kuhinji umesto pločica i  izrađujemo ih od stakla 6mm debljine. Mogu biti farbane (emajlirane) u bilo koju boju ili se moze uraditi direktna štampa na staklu bilo kog motiva ili fotografije. Staklene obloge se prave po meri, tako da se uklapaju u bilo koji prostor. Staklene obloge su vrlo funkcionalne, pre svega, slika za koju se odlučite se ne deli kao kod pločica jer fugne ne postoje. Ovo je još jedna dobra karakteristika, jer se kod pločica baš između fugni skupljala buđ i prljavština, a kod staklenih obloga to nije slučaj. 


Ogledalo

Ogledalo pored svoje praktične funkcije ima ulogu u izgledu enterijera prostorije. Bilo da se radi o nekom manjem modelu, sa ili bez rama, ogledalo daje veoma lep izgled prostoriji. Zidna ogledala predstavljaju kućnu dekoraciju, a i vizuelno proširuju prostoriju u kojoj se nalaze. Takođe, ogledalo možete postaviti na ormar i svojoj sobi dati potpuno drugačiji izgled.