Staklene pregrade i vrata

Početna / Staklene pregrade i vrata

Poslednjih godina staklo se sve više koristi u enterijeru. Bilo da je to poslovni prostor, kuhinja ili bilo koji deo stambenog prostora, kaljeno staklo će se savršeno uklopiti. Staklene pregrade i vrata su dobar izbor za razdvajanje prostorija. Pre svega su vrlo funkcionalne, lako se održavaju i estetski su vrlo elegantne.


Staklene pregrade i vrata su odličan izbor za poslovni prostor. Prostor će izgledati u isto vreme vrlo profesionalno i moderno. Staklo nije teško za održavanje. Pregrade su izrađene od kaljenog stakla 8-10m. Takođe, mogu biti providna, matirana, matirana po motivu ili sa štampom direktno na staklu. 

Staklena vrata

Staklena vrata mogu biti klizna, sa šarkama ili sa podnim automatima, u zavisnosti od zahteva klijenata. Svi okovi su najvišeg kvaliteta i ispunjavaju sve zahteve, kako sigurnosne, tako i estetske. Klizna staklena vrata su odlično rešenje ukoliko imate manji prostor. Ova vrata štede prostor i izgledaju otmeno. Ukoliko želite da sačuvate intimu, staklo može biti u određenoj boji, matirano ili sa šarom. Automati za vrata služi za lakše i sigurnije zatvaranje vrata, pa im je samim tim i dugotrajnost zagarantovana. Sistem staklenih vrata se fiksiraju na vrlo profesionalan način, tako da je bezbednost podignuta na visok nivo.

Staklene pregrade

Pored poslovnog prostora, staklene pregrade i vrata su odličan izbor i za stambeni prostor. Ukoliko želite da uštedite porstor, a ujedno da vam enterijer odiše elegancijom, staklo je pravi izbor za vas.