Staklene ograde

Početna / Staklene ograde

Savremen izgled bilo kog objekta možete postići uz staklene ograde. One su neizostavan deo modernog dizajna. Pored estetskog izgleda, staklene ograde moraju da ispune i sigurnosne kriterijume. Opredelite se za moderan izgled i vrhunski kvalitet.


Staklene ograde se mogu izrađivati od kaljenog, laminiranog, savijenog, matiranog i bojenog stakla. Time možemo ispuniti sve sigurnosne i estetske zahteve naših klijenata. Takođe, nudimo veliki asortiman nosača i okova za ograde. Ukoliko želite da vaša ograda bude posebna, veoma lepa i jednostavna za održavanje, razmislite da postavite staklenu ogradu. Danas su veoma popularne staklene ograde za terase, kao i staklene ograde za stepenice. Mali nosači i okovi za ograde u raznim modelima će vašu novu staklenu ogradu učiniti posebnom. Ovakve ograde se uglavnom prave od kaljenog stakla, ali, takođe, ima i potražnje za savijenim staklom - tamo gde su balkoni i terase u polukružnom obliku. Pored balkona/terasa, ove staklene ograde se mogu koristiti i za unutrašnjost stana, kuće ili nekog drugog objekta kao ograda za stepenište.

Staklene ograde za terase

Tokom letnjih dana, veliki deo svog slobodnog vremena, ljudi provode na svojoj terasi uz kafu ili neku knjigu. Kako bi maksimalo uživali potrebno je urediti terasu po vašem ukusu. Uređenje terase ne mora da bude skupo. Nekada je potrebno samo promeniti detalje (jastuci u boji, okrečiti, dodati nameštaj od paleta itd...) i terasa već dobija drugu notu. Takođe, možete osvežiti izgled svoje terase tako što ćete uraditi staklenu ogradu za terasu. Ove ograde su estetski lepe, lake su za održavanje i ispunjavaju sigurnosni kvalitet.

Staklene ograde za stepenice

Prilikom uređivanja enterijera i eksterijera vašeg doma uglavnom se sva pažnja usmerava na glavne prostorije (dnevni boravak, kuhinja, kupatilo), a zaboravljaju se drugi elementi koji, takođe, imaju veliki uticaj na izgled doma. Jedan takav element su stepenice (stepenište). Postoje razni načini da ih uredite na jedinstven način. Bilo da se stepenice nalaze u kući ili ispred ulaza staklene ograde za stepenice će izgledati veoma moderno. Njihovo održavanje je veoma jednostavno, izdržljive su, a vašem stepeništu daju notu elegancije.