Staklo umesto pločica u kuhinji

Početna / Blog / Staklo umesto pločica u kuhinji

Staklo umesto pločica u kuhinji

Uredite svoju kuhinju u modernom  i originalnom stilu. Neka svakodnevno viđene pločice zameni staklo. Efekat će se odmah primetiti, ova neverovatna promena diktira sklad ukusa i izgleda veoma sofisticirano. Materijal koji će izgledati sjajno i funkcionalno u svakom kontekstu, svakako je staklo. 

Staklo za kuhinju - najbolji izbor!

Pločice između donjeg i gornjeg dela kuhinje zamenjuje staklo sa predivnom fotografijom ili više njih, koje možete samostalno izabrati. Postoje dva načina izrade dizajna na staklu, odnosno stavljanje fotografije. Jedan je štampa na staklu koji je noviji i kvalitetniji način i lepljenje folije na staklo. U odnosu na boju kuhinje i ostale elemente ovakav detalj kao što je fotografija svakako će biti detalj koji će privlačiti svaki pogled. 

Ono što je svakome jedna od najbitniji stvaki pri izboru materijala jeste održavanje. Ono je savim jednostavno i lako, brisanje magičnom krpom i sredstvom za brisanje stakla. Veoma je bitno za koje staklo ćete se odlučiti. Koje će debljine biti, od presudnog je značaja. Debljina treba da bude 6 ili 8 mm, mora biti od kaljenog stakla jer treba da podnese visoku temperaturu koje se ostvaruje u toku kuvanja, otporna su na udarce i kao takva najsigurnije rešenje i što se tiče estetike i što se tiče kvaliteta.


Pogledajte naše radove za stakla za kuhinje na sledećem linku:
https://www.instaklo.com/stakla-za-kuhinje.html